Post by alakearsnowen on Mar 5, 2022 18:22:45 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paper.io 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paper.io 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Paper.io 3D 2022 version ▞▞▞
Love Paper.io 2. Mislil sem, da Paper.io 3D ne more preseči, a je. Zaradi različnih oblik je tako zabavno, satelitski način pa je zanimiv preobrat. Preobleke so res dobro izvedene, vendar jih ne uporabljam, ker zakrivajo pogled. Raje imam navadno. Všeč mi je bil na mojem starem telefonu Sony, čeprav je bil nekoliko hrošča in zaostajal. Pravkar sem nadgradil svoj telefon na Oppo2 Z in je velika razlika v predvajanju. Tako gladko. Oglasi so vsiljivi, vendar ne tako grozno, zato lahko plačate, da jih odstranite.
Slabo
Všeč mi je ta igra😘je zelo zabavna, to igro priporočam ljudem, ki iščejo nekaj dirkanja in ubijanja. Če izklopite WiFi, potem ni oglasov, kar je res dobro. Samo včasih te lahko ubijejo, ko si na svojem območju, kar je napaka, a poleg tega je res dobro!😝
To je zabavna igra, ki spremlja vaše ubijanje in vam daje različne preobleke za različne dosežke. Edina težava je, da so vsi OGLASI oglasi 20-5 sekund, vendar še vedno nihče ne mara oglasov, vendar je eden na vsaki 2 minuti. Vsaj po oglasu vam daje moč. Na primer hitrost ali ogled več območja okoli sebe. Razen oglasov na vsaki 2 minuti je ok.
Ta igra je tako zasvoji! Toliko dobrih preoblek in če končaš z barvanjem 🎨 dobiš še veliko zvezdic! Obstajajo različne možnosti barvanja, kot so: banana🍌, zvezda ⭐ in še več! Lahko celo obarvate satelitske! Kar tako naprej, fantje, najboljša igra vseh časov! Tudi: ★ VSAK MORA DOBITI TO IGRO ★
Učinkovitost je grozna in vedno ste tik ob drugem
Show document - DKUM
Uvrstitv Treking Zagorje
Paper.io 3D Arcade fpa
IZDELAVA SPLETNE IGRE Z UPORABO HTML5 IN ... - DKUM
Bubble Shooter Casual dgq
So here it is a new version with 50+ levels available on Android and iOS devices for free now! Kontrole Tap Left Right to Change Color. sl Slovenščina.
Oglasi Oglasi Oglasi, je bila boljša igra, ko ste morali vsakič znova zagnati za resnično spretnost.
Morate biti popolnoma na svojem območju, da vas ne ubijejo, kar je zelo ZELO nadležno. V drugih različicah ste lahko le majhen del svoje cone, da se kvalificirate kot na njej, kar je veliko bolje. Včasih ste lahko gledali videoposnetek, da bi se vrnili, zdaj pa ne morete, kar je spet zelo nadležno. Razen tega je dobra igra.
samo zamuja in ko bi jo igral, bi se vedno ustavil in potem bi umrl. Odpravite to težavo ali pa obdržite slabo oceno. Ni bilo zadovoljujoče, ampak zelo frustrirajoče se je poskušalo premikati. Tega ne bom več prenašal, to je samo zamik igre in zapravljam moj prostor
Všeč mi je ta igra, res je dobra. Toda vsi drugi igralci, za katere predvidevam, da so računalniki, ki niso na spletu, se nikoli ne ubijejo. V vsem mojem času igranja te igre (kar je približno 2-3 tedne) še nikoli nisem videl, da bi se dva računalnika ubijala, ampak gresta samo zame, kar mi ni všeč, ker je res težko opraviti misijo/nalogo nov lik. Tudi če preberete to, nasvet za brez oglasov je, da vklopite način za letalo in vaš WiFi izklopite, tako da ni oglasov, to mi je res všeč.
Ta igra je neverjetna! Izkušnja na mojem Chromebooku je bila fenomenalna! Vse druge igre, ki jih poskušam igrati na svojem CB, so tako težke in so namenjene posebej za mobilne naprave, ne za druge naprave. Ko sem našel Paper.io 3D, sem bil navdušen. Spomnim se teh iger in bi segale vse do Agar.io, in poglejte si jih zdaj! Sploh ni veliko oglasov in na splošno je bila moja izkušnja z igranjem skoraj popolna! Najlepša hvala za ustvarjanje te čudovite igre in nikoli je ne odstranim! <3
Zabaval sem se, dokler se ni pojavil naključni npc in me od nikoder ubil. Npc-ji se vedno naključno drstijo na mojem terenu. Vem, da naj bi bilo normalno, ampak način, kako se je npc rodil, je, kot da me ubije vsakič, ko dobim kakšen odstotek. Poleg tega igra daje preveč oglasov. Vse, kar naredite, je, da živite 10 sekund, nato pa umrete in prikaže se 20-sekundni oglas. Prav tako igra napake, ko vam da še eno priložnost, igra zamrzne in jo morate znova zagnati. Razvijalci, prosim popravite to! Hvala vam.
To je dobra igra, toda edina stvar je, da ko jo igram, mi je nekako slabo od tega, kako se kamera vrti in koliko krivin imajo ravni, ali lahko narediš manj ukrivljenih stvari ali narediš tako, da lahko premikamo našo kamero in povečaj in pomanjšaj in ali lahko narediš tako, ko kaj na našem ozemlju, če smo le blok, ne ena od preoblek, nismo na pol poti znotraj ozemlja skozi tla To je nekako tako
Z Musicoletom vizualizirajte vdelana besedila svojega MP3-ja ...
Resnično želim igrati, vendar se ne namesti. Prevzel sem igre, vendar ne deluje 😕 ampak iz nekega čudnega razloga naj ocenim aplikacijo?? 🤔 Ne vem zakaj, vendar prosim popravite to. Hvala!
Vesela Ditka Eu-tarifa,
Paper.io 3D Spillehall ksrs
res zelo zabavno in všeč mi je, vendar sem sčasoma nehal dobivati točke in nisem mogel iti na druge ravni
Ta igra je v redu, vendar je preveč dodatkov in ko sem želel dokončati zemljevid, je izbruhnila in moj napredek je bil izbrisan
Tej dajem 5 zvezdic, ker je zelo prijetna igra, za katero sem prepričan, da bi jo želel, in čeprav je ocenjena na 3+, se res ne zdi, da jo igrajo nobeni malčki, tako da lahko igra lep vsak v kateri koli starosti in obstaja zelo smešni in prijetni liki, s katerimi se lahko igraš. Všeč so mi glavni, ker sovražim spreminjati, saj veš, ko sem začel z glavnim, ki je že odklenjen in edinim, ki ga želim odkleniti, je jelen tako hudo, da se najbolje trudim in upam, da ti tudi hvala papirju Io za to igro ♥️
Obožujete zemljevide, like, cone, skoraj vse! Ampak obstaja samo ena VELIKA stvar, ki prinaša zvezde s 5 na 3. LAG. NAPAKA. So povsod. Naj jih naštejem. SOVRAŽIM, da se začne motiti, ko dobim veliko območje. Skoraj bom končal, ko se bodo na MOJI zemlji začeli drstiti roboti. Včasih se zdi, da je moja zemlja prepolovljena ali odprta. (Sproži moj OCD.) Drugič sem bil skoraj končan, na primer 80 %, potem VEČ KOT POLOVICA mojega zemljišča izgine in me zmanjšajo na 11 %. POPRAVI TA PLZ.
idk, zakaj ... tisti ... kraji moje ... zemlje so čudni ...
Igra je zelo zabavna in zanimiva👍🏻👍🏻
Ta igra mi je zelo všeč, saj je zabavna in najboljša stvar pri njej je, da jo lahko igrate brez povezave, vendar obstaja ena težava, ko kdaj pokrijem celoten predmet in je malo prostora, ki mi ga ne dovoli zapolniti, ampak čez minuto ta prostor bo zapolnil.
Zame je zelo težka. Res mi ni všeč igra in kar naprej izgubljam in je zelo frustrirajoča, zato sovražim to igro 😡😠😤
Precej zabaven buu je moral biti razpoložen, saj je to zelo hladna igra. Zaradi oglasov sem mu dal 3 zvezdice
Ta igra je tako slaba! Veliko je oglasov in ne morem nadzorovati značaja!!!!!! 😡
Je pa dobra igra, toliko oglasov je. Vsakič, ko vas ubijejo, je dodatek ali kadar koli spremenite svoj avatar. To je zelo nadležno in to potrjuje moj razlog za dajanje 2 zvezdici. Tudi zaslon mi zelo zamrzne. Prosim, če lahko to pogledate. To je zelo upočasnilo moj telefon. Druge papirnate io igre so v redu (zaslon mi ne zamrzne), vendar je v njih tudi veliko dodatkov. Hvala in upam, da boste to popravili. 🙏🙂
Res uživam v tej igri, vendar ne cenim dejstva, da oglase postavljate ravno sredi igre.. ne morem vam povedati, kolikokrat mi bo šlo tako odlično in potem bam, ko Sem zunaj svojega območja, se oglasi oglas in potem, ko se vrnem v igro, umrem, ker se je nekdo drug pojavil tam, kjer sem bil jaz.prosim popravite to in z veseljem vam bom dal 5 zvezdic..
Odlična aplikacija. Obstaja pa majhen problem. Po dveh dneh se bo aplikacija odprla, vendar je ne more predvajati, zamrzne. Prosim, popravite to. Drugače pa super aplikacija, všeč mi je igranje. Hvala vnaprej.
Paper.io 3D Arkade yabx
Dobro 😊👍👍, tako zelo mi je všeč, komaj kaj oglasov v primerjavi z drugimi, da bi rad skupinski način 😉
Videl sem veliko oglasov o tej kul igri. Zato sem pomislil, da bi lahko namestil igro, da vidim, če mi je všeč ali ne. Paper.io 3D je ena mojih najljubših iger, čeprav sem jo pravkar namestil! Če sem iskren, imam običajno veliko težav z igrami, vendar v bistvu nimam težav z Paper.io 3D. Ta igra je zelo zanimiva in tako zabavna ! Ko sem včeraj ob 18.00 namestil Paper.io 3D, sem to igro igral 2 uri in pol!!!V Paper.io 3D lahko dobite čudovite kože živali, kot so morska bitja in M
Ne morem prenesti igre, piše "Prenesite jo še enkrat, če še vedno ne deluje, si oglejte nekaj pogostih pregledov." Želim, da se ta težava kmalu reši.
Paper.io 3D 아케이드 mktu